Allt är baaara bra!

Klockan är kvart över tio, och jag käkar fyllekäk bestående av nötter och riskakor. Riskakor med ost! JAM!
Dåligt med uppdatering pga fullspäckat schema.
Och jag betvivlar inte en sekund på det mamma sa: -" Du kommer inte ha en enda hjärncell kvar efter dom första veckorna." Och nee, det känns som att det är väldigt nära sanningen. :P

Har haft två dupertrevliga kvällar med mina nya klasskamrater. Goa geubbar hela högen må jag säga!

Detta är en liten minnesbild av gårdagens förfest som spenderades i textilskolan, mkt trevligt. Kvällen avslutades dock på Rabalder. Men måste få poengtera  en sak. All credd till 90-tals-discon, men undrar om det var någon som uppskattade all "Ska vi riva hela haket?! SÅ KLART!" Känsla "DJ", känsla..
Lyan är lite av ett kaos- vilket är en konsekvens av att jag nu har blivit en mycket upptagen kvinna.

Kvällen bestod av tråkbrännboll. Jag menar, hur kul tror ni det är om laget bestor av 99 % kvinnor?!. Jag trodde man fick kasta på fjärde försöket, men det var för sent...
Men inte deppade någon för det! "Tjööt" och korvgrillning på en obefintlig glöd blev dom centrala aktiviteterna för aftonen!


Döm mig om ni vill, men - Jädrar i min lilla låda vad jag längtar efter att börja plugga!
Vill bara lära mig allt! Verkar döööökul. ( På tal om ölstgötska, är jag glad att det finns tillgång till en brutta från Norrköping).

Imorgon ska vi ta med tyg, nål, tråd etc, för att ha "workshop" hela dagen. Vilket avslutas med en modevisning! GAH! Superkul, men gudars vad svårt :D. Efter det blire, tro det eller ej, PUB.


Med tanke på att jag inte ätit riktig mat sedan mor och far drog så var denna lunch bland det ljuvligaste mina strupar smakat! Kycklingsallad i all ära, men LYXkycklingsallad!! MMJAU


Jag som trodde att klockan var två för länge sen ta och knyta mig, drömma om inspiration om morgondagens kreation;P Lär komma med bildbevis!

God natt


OTYG

I samma takt som första toalettrullen tog slut tog jag återigen upp min skolgång.
Begav mig ner till Stora torget 8.00 för att möta upp mina nya klasskamrater. Var skappligt nervös vad jag skulle möta.. Det var ett gäng- vilka bestod av 47 flickor och 3 pojkar.
En mycket snygg skara människor!


Vi blev ledda av våra sköna gröna faddrar med ett rep över stock och sten. Checkade alla byggnader och alla folk. Känns mycket tryggt att det finns obegränsad tillgång till en präst.

BC- nys


Tacka vet jag dessa skyltar vi skapade då mitt närminne är liksom obefintligt.


En 10:a?!

Men dagen är långt ifrån slut!
Sitter nu nyduschad för att snart dra mig ner till skolan igen för lite förfesthäng med alla textilare! :D
Så vinaren laddas och packas ner för en förhoppnigsvis mkt trevligt kväll.

Känns otroligt bra att träffa nytt folk!

Nu kör vi!


Save:a some moneyYES!

Vann precis auktionen på Modefabriken, och betsällde den andra igår. Så nu ska jag väl ändå vara så redo som man kan vara. Bättre sent än aldrig.
 Kvinnan på tradera försökte allt lura mig, men icke sa nicke, den grodan gick inte på mig. HUH!


Good Morning Sweden! Elin Gahm is speakingVaknade upp till detta! :D
Efter att till slut ha somnat... Ville strypa diverse granne som bankade upp en bungalo mitt i natta, samt den "artist" som skrek ut en och annan halsmandel i stan. Tacka vet jag "Levande Scharader"..

Men iaf, mums, mums. Äter en alldeles utomordentligt god frukost och njuter av vädret. (hörde jag något om att jag befinner mig i Swe regningaste stad?!)


Funderar lite på vad jag ska göra idag- och har nog kommit fram till att det inte blir mycket.
Så det lär inte bli så skojiga kommentarer från min sida, då jag bara tänkte ladda mentalt inför imorgon. GUDARS vad kul det ska bli känner jag nu!

Så om minde än 24 timmar folk är jag en sån där läskig student, som cyklar, grillar, röker på, har dreds...

Tänkte checka läget i länet med en lite promenix, och sen blir det till att skaka dom lurviga i en skön afro power dance.


Nice ass

Har precis fått sällskap av mr Öz Regn...
Har haft lite av en badvakt idag. VARJE gång jag har gått in nånstans har det börjat regna. Och när jag nu har påbörjat min myskväll inkluderat leeite, leeite godis (inga mängder), dratt på mig tofflorna och tittar på repris av Simon och Thomas, så  bokstavligen vrääääker det ner. Och vad var det nu man inte skulle göra när det åsakde..?hmm..

I brist på annat så tillbringade jag en stor del av dagen till att traska upp och ner för varenda jävla backe här. Då Borås till största delen verkar bestå av långa, branta jääävla backar.. Jag lovar att jag aldrig ska klaga på Sturefors-Ekholmen- sträckan igen..
Men glad i hågen som jag är så tänker jag på det tajta arslet som jag hoppas dessa år här ska medföra!


Läste mitt horoskop där jag bland annat kunde utläsa att jag Vatumannanen:

Karriär & pengar
:  Du har alla chanser till en fet och fin plånbok denna månad.
Sex & kärlek: Du är sensuellt förförisk och tar gärna till dramatiska effekter för att komma dit du vill.

Kul, då jag precis är på ingång att bli, som det så fint kallas, "fattig student". Och att mannen befinner sig ca 25 mil härifrån...kul

Men självklart stämde vissa delar:

Chans & risk: Risk finns att du tillfälligt begravt din skämtsamma sida och försöker lägga band på dig. Det känns inte rätt och det märks.

Detta efter att jag igår nära på pratade/skämtade sönder en stackars nyinflyttad männika i strävan efter sällskap..Visade sig att hon bodde mitt emot. Hon skulle bli bibliotekarie.. Kanske inte var riktigt samma humor där..


  Festivalen Close To Home är i stan i helgen. Visste inte att det var förköpsbiljetter, så istället roade jag mig med att lugnt och stilla lyssna på en finsk nånting som sjöng Vem är du , vem är ja, levande scharader!
Då kan jag checka av ännu en sak på; Trodde aldrig jag skulle uppleva- listan!

SAKNAR ER!


WOW- välkommen höst

Hittade dessa skönheter från Opening Ceremony.
Hade jag kunnat mitt postnummer hade jag luktat på dom nu.
Förneka fattigdom in i det längsta...


10 meter kabel var kanske att ta i ändå...

Jag citerar pappi: Nemen klarade du det, alldeles själv? Guuud vad du är duktig!
Och jaa, jag blev faktiskt utöver det vanliga stolt över mig själv efter att ha fixat internet. Skam den som ger sig. Såå gott folk, nu sitter jag med datorn i högsta hugg! Det var på tiden måste jag säga, efter detta gudsförgätna pluttande på iphone.. 

I vilket fall har gahm precis återvänt från en visit på stan. Trevligt ställe det där Borås. Och bara så ni vet så tänker jag INTE lägg ut någon bild på Pinnochio-statyn!! Tji fick ni! Den får ni allt komma och titta på själva.

Summan av kardemumman fick jag tag på detta klitchiga linne som jag suktat efter ett allt för bra tag nu samt ett korallfägat rouge. kul. Kommer bli så passande när man återfår den där likblekheten.
Och efter att under sommaren 2010 gått och blivit vinalkoholist var två flaskor rött det enda rätta.

Skorna vägrade dock dyka upp.Jag gjorde även en, enligt mig själv, mycket klok investering i ett Friskis & Svettis kort igår, vilket jag efter mitt sunda förnuft använde idag.
Resultatet blev en drypande gahmnacke som förde en dialog med flickebarnet bredvid. Vet inte om det var utmattning som fick samtalet att låta ungefär såhär.

F.B- pust, hehe ööh?
E- va? nee, hehe?
F.B-?
E- är det en till?
F.B- vooh heh va?
E- hehe
F-B- ahaa!


Ensam och shoppingsugenUscha-aan!! Nu har la famiglia begett sig, och jag knaprar choklad i hopp om att det botar en ensam själ:P.

Det är skadligt vad man saknar ALLA redan efter 1 1/2 dygn här. Inte ett öga är torrt.
Men antar att den värsta pungsparken har varit och ser fram emot att träffa nåt skojigt människofolk
.
Imorgon tänkte jag utforska staden och tröstshoppa lite;)( det är så skönt att ha en anledning).
På listan står bla strumpor och dessa ljuvliga skor på din sko. Ridstövelstuket- ja älskart! Dock traskar varannan flicka omkring i dom jag vill ha, men det är sak samma. Allt handlar ju om hur man bär upp dom;P. I Lkpg fanns de icke så jag hoppas på the big B. Vet INTE hur det ska gå rent praktiskt att fylla ut garderoberna mer, men har hört nåt om compact living...

För övrigt alla, så regnade det inte idag! WIHA! Sol!
Ber till vädergudarna att det håller i sig, för alla som känner mig vet om mitt regnar-det-så-får-mitt-hår-ett-krull-stånd..

Nu ska Charlie, Jake och Alan hålla mig sällskap


Gummigutta

Ho.ho.ho har nog aldrig varit så schööönt att krypa ner under nya lakan! Det rör mig inte i ryggen att lägenheten fylldes av en kräksdoft när dom packades upp ur förpackningen. Det var ju ändå rea. Det mesta är klart i boet och jag är oförskämt nöjd med resultatet! Så nu vänner är det bara att dyka upp! Jag väntar.. Pappa snarkar och morsan hade inga extra öronproppar, så jag ska genom tankekraft försöka bli döv. Ta seden dit den kommer tänker jag: soooov så gött alla goa geubbar! ( är ju nästan i gtbg) Och visste ni att man inte säger gummigutta här. Crazy
Och jag fattar inte hur man lägger upp bilder från iphone, så det kommer när dator och ibternet klaffar.

Back On Track

På färd med Elin Gahm. Med siktet inställt på Sveriges regnigaste och kvinnotätaste stad sitter jag med mammi och pappi i bilen med en smockad släpkärra hängandes därbak. Jag är dödens -lammunge- trött efter att ha spenderat den sista natten i tryggheten tillsammans med min karl i en 90- säng. Känner mig som något skadeskjutet... Meeen allt mindre bra brukar som man säger föra med sig något bra, och så även det här fallet. Jag hann aktivera hjärnan för första gången sen 2009. Och en av alla brilljanta idéer jag fick var att ta upp detta bloggfenomen igen! Skojigt tyckte jag och kanske nån annan också. Efter alla klagomål på att jag är så dålig på att kontakta, så tänkte jag underlätta och låta de som vill hänga med mig i studentlivet i Borås. Vet inte vad jag har att förvänta förutom att jag är GALET sugen på att fixa till lyan! Skolan har jag inte hunnit tänka på, men det är ett, hur vill jag uttrycka, senare problem. Nepp hepp, nu ska vi snart hämta ut nyckarna, så får vi bara hoppas på att vi ses igen. Heja siffet!

RSS 2.0